Discjockey´s

Våra DJ´s har många års erfarenhet. Vi är lyhörda och öppna för önskemål, både från kunder och gäster.

DJ EveneMagnus

Har spelat sedan 1990. Jag har spelat på många bröllop, privatfester & nattklubbar genom åren. Med åren har jag samlat på mig en stor musiksamling som passar för bröllop, 40 och 50 års fester och företagsfester. Jag jobbar för att få fullt dansgolv, oavsett musikstil!! Blandar det bästa från 70-tal till nutid, men 90-talet är ändå det jag gillar mest.

DJ Buggi

Magnus, eller Buggi som hela världen kallar honom är en väldigt rutinerad DJ inom partystilen. Han är även en kille som går in till 110% om det handlar om temakvällar med maskerad :-) Vad sägs om DJ Smurf? En blå DJ är aldrig fel.

DJ Patrik:

Rutin från topp till tå. Den här mannen hade kunnat spelat längre än alla vi andra tillsammans om han inte tog ett break på flera år. Men när jag (EveneMagnus) bad honom att börja igen så visst gjorde han det. Och det har ingen klagat på!

DJ Jimmy

Jimmy är en skånekille från Falun som spelar allt från gammalt till nytt. En lyhörd DJ som funkar i alla väder, och även inomhus :-) Med sina många spelningar i Helsingborg med omnejd, Falun, Ludvika och även utomlands så har han bra koll på hur det blir skönt gung på ett dansgolv.

DJ Martin Moral

Martin har många års erfarenhet och rutin för alla slags spelningar. Klubb, företag, privatfest m.m. En lyhörd DJ som har brett musikutbud.